Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
atena
|
неділя 1.11.2009 00:44
| |
|
Намагаюся перекваліфікуватися, щоб знайти добру роботу, вчуся самостійно. І вже б давно мабуть вивчилася, якби не задовбували головні болі, через які і пам'ять погіршилася, і навчання вимагає значно більше часу. Звернутися б до кількох лікарів (маю підозру, що ці болі провокує), то й довчилася б швидше, та не працюю ніде, то й нема за що. Шукаю якусь тимчасову роботу, поки не довчуся, та щось нічого не знаходиться, хоч я регулярно передивляюсь оголошення про роботу і на відповідних сайтах, і в місцевих газетах.
Може хтось щось порадить, може, якась інформація випадає з мого поля зору, чим би можна було б тимчасово зайнятися. Звісно, ідеальним варіантом була б робота з дому, щоб більше часу залишалося на навчання, але хоч би щось. Українською та російською володію наче непогано, знаю одну іноземну мову (не англійську ), а більше нічим, мабуть, зараз скористатись не зможу. Щодо перекладів, здається, вичерпала вже всі можливості - від сили трапляється кілька замовлень на рік, тому на це більше не розраховую.
Заздалегідь вдячна, якщо хтось щось добре порадить. |
|
Догори |
|
 |
Донецк Майстер

|
неділя 1.11.2009 01:00
| |
|
atena написав(ла): | знаю одну іноземну мову (не англійську ), а більше нічим, мабуть, зараз скористатись не зможу. Щодо перекладів, здається, вичерпала вже всі можливості - від сили трапляється кілька замовлень на рік, тому на це більше не розраховую. |
вам надо бы активнее заняцца поисками заказов на эту тему. А что за язык? _________________ Мова і Язык / Донбасс / Холокост - ложь! |
|
Догори |
|
 |
atena
|
неділя 1.11.2009 08:35
| |
|
Донецк:
Та ні, шановний, я ж кажу, що у галузі перекладу вичерпала практично всі можливості - де я ті замовлення лиш не намагалася шукати і де я лиш не залишала свої дані. Я не володію добре ІТ-тематикою, технічною, медичною, юридичною, тому й не беруся за такі переклади, а це основні теми. Треба шукати щось інше, тому й запитую, може є якісь можливості, про які я не знаю. |
|
Догори |
|
 |
wizardy Знавець

|
неділя 1.11.2009 10:42
| |
|
atena
Якщо Ви філолог за освітою, то можете спробувати роботу літературного редактора, наприклад. Не пробували ? _________________ Одна из отличительных черт сотрудников веб-бригад - работа по принципу "Чем наглее ложь, тем больше народ в нее верит" – И.Геббельс. |
|
Догори |
|
 |
atena
|
неділя 1.11.2009 11:00
| |
|
wizardy:
Та якби філолог. Пробувала - їм потрібні чи з освітою, чи з досвідом, чого я не маю. Пробувала й рекламні статті писати, але добре виходить лиш про те, що мені близько й цікаво. Промучилась кілька днів, щоб виконати тестове завдання, вивчила тему, написала, прочитала, й сама себе забракувала - нудно й нецікаво. Все ж відправила, та відповіді не отримала.
Може що з якої іншої галузі, де не треба особливої кваліфікації чи підготовки, тільки не зовсім вже тупу. |
|
Догори |
|
 |
wizardy Знавець

|
неділя 1.11.2009 14:52
| |
|
atena написав(ла): | wizardy:
Та якби філолог. Пробувала - їм потрібні чи з освітою, чи з досвідом, чого я не маю. |
Ну....досвід приходить з часом, а вакансію літературного редактора можна зайняти і без філологічної освіти....було б бажання опановувати нову професію.
atena написав(ла): | Може що з якої іншої галузі, де не треба особливої кваліфікації чи підготовки, тільки не зовсім вже тупу. |
Може Ви б сказали, яка у Вас освіта? Щоб не ворожити "на кавовій гущі"? _________________ Одна из отличительных черт сотрудников веб-бригад - работа по принципу "Чем наглее ложь, тем больше народ в нее верит" – И.Геббельс. |
|
Догори |
|
 |
atena
|
неділя 1.11.2009 16:38
| |
|
wizardy написав(ла): |
Ну....досвід приходить з часом, а вакансію літературного редактора можна зайняти і без філологічної освіти....було б бажання опановувати нову професію. |
А розкажіть детальніше, у чому ця робота полягає? У стилістичній правці написаного чи перекладеного чи щось складніше? Хоч мені й відмовляли через брак досвіду та відповідної освіти, та якщо я добре знатиму, що це, може вдасться морально підготуватись, може щось проштудіювати, і пройти? Хоча такі вакансії мені траплялися дуже рідко.
atena написав(ла): |
Може Ви б сказали, яка у Вас освіта? Щоб не ворожити "на кавовій гущі"? |
Моя освіта мені зараз не допоможе, я перекваліфіковуюсь на таку професію, де мені згодяться ті знання, але поки що я цим скористатися не можу. |
|
Догори |
|
 |
Leonid Klein Zaches genannt Zinnober

|
|
Догори |
|
 |

|
|
Догори |
|
 |

|
|
Догори |
|
 |
Никко Аксакал форуму

|
п'ятниця 15.01.2010 17:43
| |
|
Объявляется набор Журналистов для сайта http://www.sunfile.ru/
После добавления 5 - 10 качественных новостей гарантированный перевод в журналисты регистрация тут
http://www.sitysoft.net/ _________________ Других не зли и сам не злись. Мы гости в этом бренном мире, а если что не так, смирись, будь поумнее, улыбнись, холодной думай головой, ведь в мире все закономерно, зло, принесенное тобой, к тебе вернется непременно. |
|
Догори |
|
 |
Slonik Гість
|
|
Догори |
|
 |
Григянц Досвідчений форумчанин

|
|
Догори |
|
 |
marcon Знавець

|
середа 27.01.2010 13:58
| |
|
Григянц написав(ла): | Попробуйте например подключиться к бизнесу Amway |
Пробував в Польщі.
Навіть на хліб з маслом не заробиш. |
|
Догори |
|
 |
bavit Аксакал форуму

|
середа 27.01.2010 17:44
| |
|
[quote="atena"] wizardy написав(ла): |
Моя освіта мені зараз не допоможе, я перекваліфіковуюсь на таку професію, де мені згодяться ті знання, але поки що я цим скористатися не можу. |
Судячи з Ваших текстів, у Вас непогане підгрунтя для літредактора (усього кілька помилок на усі тексти). Проте Ви чомусь вперто не відповідаєте на запитання бажаючих допомогти. Яка причина? |
|
Догори |
|
 |
|